Donasjon

Gi en donasjon eller gave

1 2 3

Bli FRI støttespiller!

Ønsker du et samfunn med plass til alle? Vi kjemper for alles rett til å være den de er og elske hvem de vil. Ved å støtte oss økonomisk bidrar du blant annet til:
- å skape trygge og gode møteplasser for skeive over hele landet
- et aktivt arbeid mot hatkriminalitet
- å bekjempe mobbing i skolen
- vårt arbeid mot diskriminering av lhbti-personer

Våre lavterskeltilbud, aktivitetsgrupper og Pride-festivaler er avhengige av støttespillere for å nå ut og være en ressurs for flere.

Om FRI

FRI har siden 1950 jobbet for likestilling og mangfold i Norge og i resten av verden. Dette gjør vi gjennom å drive politisk påvirkningsarbeid for å blant annet sørge for at alle har de rettighetene de har krav på og får de muligheten de fortjener.

Våre frivillige over hele landet jobber for å skape trygge og gode lokalsamfunn, og vi skaper trygge møteplasser der for kan bli kjent med seg selv og hverandre uten å måtte skjule hvem de er. Internasjonalt jobber vi for å bedre levekårene til lbhti-personer i andre deler av verden. Vi har langsiktige partnersamarbeid med søsterorganisasjoner og allierte i sørlige og østlige Afrika, Sør-Asia og Vietnam.

Bli medlem

Vil du heller bli en del av organisasjonen? Som medlem får du muligheten til å påvirke hvilke saker vi skal jobbe med og hvilke aktiviteter vi skal arrangere der du bor.
Bli medlem