Donasjon

Gi en donasjon eller gave

1 2 3

Støtt Skeiv Ungdom - bli bidragsgiver

Som bidragsyter bidrar du til å støtte Skeiv Ungdom økonomisk - enten ved fast støtte eller et engangsbeløp.

Din støtte går med til å støtte våre aktiviteter og prosjekter, og bidrar til at vi kan gjøre vårt arbeid for mangfold og mot diskriminering. Støtten vi får av deg er frie midler, og skal komme våre lokallag og medlemmer til gode.

Om Skeiv Ungdom

Skeiv Ungdom jobber for hvert enkelt menneskes frihet til å være seg selv uavhengig av kjønnsidentitet, kjønnsuttrykk, kjønnskarakteristika og seksualitet. Vi ønsker en verden der alle seksuelle relasjoner og uttrykk basert på samtykke og likeverd er akseptert, og ingen får privilegier i samfunnet på bakgrunn av kjønnsidentitet, kjønnsuttrykk, kjønnskarakteristika eller seksualitet. Skeiv Ungdom er for mangfold og mot diskriminering.

Skeiv Ungdom er en ideell ungdomsorganisasjon for alle under 30 år. Vi er politisk uavhengig og livssynsnøytral. Skeiv Ungdom er ungdomsorganisasjonen til FRI - Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold.

Skeiv Ungdom er en medlemsorganisasjon.

Bli medlem

Er du selv ungdom? Er du for mangfold og mot diskriminering? Da er du velkommen hos oss! Et medlemskap koster kun 50 kr i året, og er den beste måten du kan støtte organisasjonen på. Meld deg inn i dag!

(link til side: skeivungdom.no)