Betalingsoppfølging

Følge opp utestående betalinger og purringer, det er kjedelig det. Med Zubarus slipper du å følge opp utestående betalinger, da systemet gjør jobben for deg. Du bestemmer selv hvor mange dager det skal gå før purring, og hvor mange purringer du ønsker å kjøre.

Ubetalte fakturaer

Alle ubetalte fakturaer vises i ett enkelt og oversiktlig bilde og kan enkelt sendes på e-post eller skrives ut om det skulle være behov for det. Du kan selv velge om du vil la systemet gjøre automatisk purring eller om du vil styre det selv.

Purringer

Betalingspåminnelse eller purring sendes vanligvis ut 14 dager etter fakturaforfall. Du står fritt til å velge antall dager selv. Purringer, som ordinær fakturering, kan gjøres på papir, e-post med pdf-vedlegg eller SMS. Du bestemmer selv antall purringer. Avslutning av medlemskap kan enten gjøres manuelt eller automatisk 14 dager etter forfall på siste purring.

Purring på SMS 1

Den enkleste og billigste formen for purring på SMS: Dere sender ut betalingsinformasjonen (Kontonummer, KID, beløp og forfallsdato) på SMS til medlemmet som betaler via mobil eller nettbank. Det er effektivt og koster kun kr 2 pr sms.

Purringer på SMS 2

Ved å svare OK på meldingen vi sender ut betales fakturaen over telefonregningen. I dette tilfellet beregner teleoperatørene seg et gebyr på 8% av det innbetalte beløpet. Til gjengjeld er det en svært effektiv betalingsform.

Purring med VIPPS

Et veldig godt alternativ til purring med SMS. Når man purrer med VIPPS sender man ut en push-melding til kundene som de åpner på sin telefon, og betaler direkte i VIPPS-appen. I tillegg til å være veldig brukervennlig og rask vil dette være en rimeldige løsning, da det bare belastes gebyr for de fakturaene som faktisk blir betalt.

Dette er en nyhet, og vi er i oppstartsfasen. Er du interessert er det bare å si fra, så kan du være med å prøve det ut.