Kom i gang!

Du synes kanskje det høres ut som et stort prosjekt å bytte medlemssystem? Gjennom årenes løp har det ofte blitt litt rot i registeret, og man har kanskje blitt mer avhengig av informasjon som ligger i hodet på enkeltpersoner enn man strengt tatt liker. Fortvil ikke, vi skal nok klare å rydde opp!

Registrering

Registrer deg med navn på organisasjon, ditt navn og e-postadresse. Du får tilsendt passord på e-post. Det skal brukes første gang du logger på.

 

Logg inn

Første gang du logger inn blir du bedt om å bekrefte avtalevilkårene (det er ikke veldig skummelt, for hvis du ombestemmer deg kan du bare gi oss beskjed).

Når det er gjort kan du legge inn informasjon om organisasjonen. I tillegg til medlemskapstyper og priser trenger vi kontonummer for innbetalinger og en logo hvis dere har. Du har også anledning til å legge inn de fakturatekstene dere ønsker, eventuelle avdelinger/lokallag, purrerutiner osv.

Tut og kjør!

Zubarus er temmelig selvforklarende, og vanligvis starter man å bruke systemet uten opplæring. Vi følger ekstra godt med de første dagene for å sjekke at alt går som det skal.

Medlemsdata kan du laste inn fra et regneark. Les mer om hvordan dette gjøres her. Hvis du synes det blir for vanskelig kan du ta kontakt med oss. Vi laster inn medlemsdata for deg gratis. Om ønskelig kan vi også bistå med praktiske råd om hvordan man best rydder opp i utdaterte eller inkonsistente data fra dataimporten

Verre er det altså ikke. Lykke til!

Lurer du på noe?

Bare ta kontakt om det er noe du er usikker på, eller om du lurer på om dette er noe for deg.

Telefon: 99 99 99 99

E-post: post@zubarus.com

Melding