Become a member of Norsk Bonde- og Småbrukarlag

Become a member of Norsk Bonde- og Småbrukarlag

Asterisk (*) means mandatory field.

NBS

Norsk Bonde- og Småbrukarlag er en partipolitisk uavhengig organisasjon som jobber for å bedre jordbrukets økonomiske og sosiale rammebetingelser.?Økt matproduksjon, næringsutvikling, lokal foredling, god dyrevelferd og levende kulturlandskap er viktige saker for oss. NBS er avtalepart i jordbruksoppgjøret. Les mer om vår politikk her

Som medlem vil du bli en del av fellesskapet og kan være med å påvirke norsklandbrukspolitikk. Vi har gode medlemsfordeler på blant annet forsikring fra Gjensidige og arbeidstøy fra Wenaas. Du får i tillegg tilsendt avisa Bonde og Småbruker gratis ti ganger i året. Les mer om våre medlemsfordeler her

Norsk Bonde- og Småbrukarlag er for deg som er opptatt av norskmatproduksjon i et evighetsperspektiv, enten du er bonde, forbruker eller dyrker tomater i vinduskarmen. Klikk her for å se beskrivelse av kontingentklassene.

Velkommen som medlem! 

Kontingentklasse

Gender

Consent

Please select which types of information you wish to receive. You may change it later.

E-MAIL

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev, medlemstilbud og nyttig informasjon fra organisasjonen


Payment


Vipps eFaktura: Når du klikker "Bekreft" vil du få tilsendt en firesifret kode for å bekrefte at det er ditt mobilnummer.
Husk at du må ha huket av for at du vil motta regninger i Vipps for å betale denne fakturaen med Vipps. Du vil også finne fakturaen under eFaktura i nettbanken din.