Become a member of Turskøyting

Become a member of Turskøyting

Asterisk (*) means mandatory field.

Velkommen!

Når du blir med i foreningen Turskøyting, er du med på å støtte arbeidet vi driver for å fremme turskøyting som positiv friluftsaktivitet gjennom kurs, fellesturer og informasjonsarbeid. Du får også tilgang til isobservasjoner på skridsko.net. Merk at epost med påloggingsinformasjon til skridsko.net først blir sendt ut etter at vi har registrert din innbetaling. Merk at faktureringsdato kan være flere dager fram i tid så husk eventuelt å endre denne til dagenns dato hvis du vil registreres raskere.

Dette skjemaet er KUN for NYE medlemmer
Forsøk på innbetalinger fra eksisterende medlemmer vil bli avvist. Du kan riktignok oppleve at beløpet blir stående som reservert transaksjon en stund.

Medlemsskapet gjelder for hele sesongen, og tilgang til tur.skridsko.net gjelder frem til neste sesongstart. Det sendes ut faktura på epost til alle registrerte medlemmer før neste sesong. 

Kontakt paamelding@turskoyting.no dersom du har spørsmål.

Membership fee is NOK 100 annually.


Payment

Vipps eFaktura: Når du klikker "Bekreft" vil du få tilsendt en firesifret kode for å bekrefte at det er ditt mobilnummer.
Husk at du må ha huket av for at du vil motta regninger i Vipps for å betale denne fakturaen med Vipps. Du vil også finne fakturaen under eFaktura i nettbanken din.